Salon Imuautot Oy hoitaa viemärien avaukset nopeasti ja tehokkaasti

Ota yhteyttä 0400 533 083

Säästä aikaa kääntymällä kokeneen ammattilaisen puoleen, kun tarvitset apua esimerkiksi kaivon tyhjennyksessä, viemärijärjestelmän tarkastuksessa, salaojan huuhtelussa tai tukkeutuneen viemärin avaamisessa. Salon Imuautot Oy on palveluksessasi luotettavasti ja asiakaslähtöisesti lähes kahden vuosikymmenen kokemuksella. Toimimme Salon alueella ja palvelemme muun muassa yksityisiä, yrityksiä, kaupunkeja, kuntia ja taloyhtiöitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vaivaavatko viemärit?

Tukkeutunut viemäri on ikävä riesa, joka voi johtaa pahimmassa tapauksessa laajamittaisiin vesivahinkoihin. Ammattilaisen hoitamana ongelma saadaan kuitenkin useimmiten nopeasti korjattua ja sen syy tutkittua.

 

Viemärin avauksen kiireellisyydestä riippuen pystymme tarvittaessa muokkaamaan aikataulujamme voidaksemme vastata asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman pikaisesti. Älä tuhlaa turhaan aikaa ongelman äärellä, vaan ota pikimmiten yhteyttä alan asiantuntijaan! Teemme myös ennaltaehkäisevät viemärien pesut ja jäätyneiden putkistojen sulatukset. 

Kaipaako kaivo tyhjennystä?

Tyhjennämme rutiininomaisesti esimerkiksi lokakaivot, rasvan- ja öljynerotuskaivot, hiekanerotuskaivot, roskanerotuskaivot sekä sadevesikaivot. Laadukkaan ja nykyaikaisen kalustomme ansiosta homma kuin homma hoituu nopeasti, tehokkaasti ja kustannusystävällisesti. Tyhjennysjäte viedään aina asianmukaisiin jatkokäsittelypaikkoihin ympäristön turvallisuus huomioon ottaen. 

 

Hoidamme myös salaojien avaukset ja huuhtelut. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää kaikista palveluistamme!

Tarvitseeko viemäriverkosto tarkastusta?

Viemäriverkoston kuvauksella saadaan tarkka kuva sen kunnosta ja ennaltaehkäistään tehokkaasti mahdollisia laajamittaisia tulevaisuuden ongelmia. Saat kauttamme sekä uusien verkostojen käyttöönottotarkastukset että vanhojen putkistojen kuntotarkastukset.

 

Hoidamme kaikki työmme aina ehdottoman asiakaslähtöisesti, joten voit olla varma siitä, että pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä. Raportoimme kuvauksen tulokset selkeästi ja neuvomme sinua mahdollisissa seuraavissa toimenpiteissä, myymättä sinulle turhia ja kalliita ratkaisuja.